Zoek

Nieuwe regels – corona

Beste Judoka’s, ouders en grootouders,

Ingevolge de beslissing van de Federale Overheid, worden de regels om te trainen vanaf 01 februari 2021 nogmaals (verplicht) aangepast.

Voor onze -13 jarigen (geboren in 2008 of later) betekent dit dat zij slechts judo mogen beoefenen met maximum 10 personen in dezelfde bubbel (+ sportbegeleider). Wij zullen dit (voorlopig) al oplossen door een bijkomende ruimte ter beschikking te stellen waardoor we aan twee aparte, afgescheiden groepen kunnen les geven. Dus de gewone trainingsuren blijven ongewijzigd (woe en vrij van 19.00 – 20.00 H) maar bij aankomst worden de judoka’s in twee groepen verdeeld.   Indien wij evenwel moeten vaststellen dat wij dienen training te geven aan méér dan 20 judoka’s, zullen wij natuurlijk de regels en de regeling terug moeten aanpassen.  Op dat ogenblik zou het kunnen dat wij een kwartiertje vroeger beginnen met twee groepen en daarna ook nog eens een derde groep.  Hoe dat verder zal verlopen zullen we op dat ogenblik uitdokteren. 

Voor de +13 jarigen zijn er spijtig genoeg geen wijzigingen.

De overige richtlijnen die wij steeds toegepast hebben, blijven van kracht.

Ondanks de praktische moeilijkheden die wij ondervinden om telkens de regels te blijven volgen, trachten wij steeds op een zo veilig mogelijke manier te trainen mét in acht name van de regels maar ook met als voornaamste doel om zoveel mogelijk judoka’s de mogelijkheid te geven om de judosport te blijven beoefenen.

Mocht U nog vragen hebben, kan U deze steeds stellen via judolebbeke@telenet.be

Met sportieve groeten,

Het Bestuur 

Nieuwsbericht delen

Facebook
Twitter
Email
LinkedIn